Despre

     Foto Pro SRL Constanta apartine si este condus de doi manageri, sot si sotie. In societate sunt angajati si 4 lucratori, ultimul fiind angajat in 1998. Experienta cumulata a acelor 6 in domeniul foto este de 87 de ani. Varsta medie a personalului care va sta la dispozitie este de 38 de ani. Foto Pro are ca obiect de activitate serviciile si comertul.  Cele doua puncte de lucru ale societatii se afla situate in Constanta, unul vis-a-vis de Liceul Mircea cel Batran, celalalt in mijlocul complexului comercial de pe str. Unirii, cartier Faleza N. Foto shopul din centru promoveaza intreaga gama de servicii foto avand in dotare un minilaborator foto Fuji 500, consumabilele fiind asigurate de acelasi brand. Comertul adiacent domeniului cuprinde albume, rame, aparate, binocluri, accesorii foto.  Un capitol aparte o constituie gama cea mai completa de baterii din oras. Tot aici se fac fotografii tip identitate.  Magazinul din Faleza N este dotat cu un laborator foto Noritsu din seria 35 care permite realizarea tutror tipurilor de  fotografii identitate si marimi personalizate de fotografii (12,7  ; 15,2 ‘ 20,3 X 10 , 20 , 30 , 40 , 50 , 60cm). Comertul este prezent in magazinul de pe str Unirii cu articole foto, jucarii, articole de papetarie, cadouri si cosmetice. Ne straduim ca serviciile noastre sa fie astfel organizate ca dumneavoastra sa nu va ramana decat sa apasati pe declansator ! Succes !

       Scurt istoric :  Prezenta pe piata inca din 1994, firma continua traditia inceputa in 1991 de “Da SRL” respectiv Print Company. Locatiile au fost pe rand : Casa de Cultura a Sindicatelor, Galeriile Amfora, BTT-ul, din 1994 in locatia de vis-a-vis de Colegiul Mircea din Constanta iar in locatia de pe Str. Unirii din 1996. Studioul foto si scoala de fotografi au aparut in 2004, in sediul vis-a-vis de Delfinariu. Acum 21 de ani lansam in Constanta primul minilaborator foto din Romania cu capital 100% romanesc.  Din 1991 pana in prezent ne-am straduit ca:

  • serviciile sa fie de calitate (la început de prin 1991 pana prin 2000 a fost greu);
  • sa fim prompti (gata azi, servicii la o ora , servicii pe loc sau foarte rapide, fotografii “la minut”);
  • sa ne tinem promisiunile (garantie pentru toate produsele si unic in Europa – garantie pe viata pentru fotografii)
  • sa fim întotdeauna de gasit (in aceeasi locatii de peste 13 ani, deschis 6 sau 7 zile din 7);
  • sa anticipam dorintele clientilor, sa-i surprindem placut;
  • am încercat sa facem mai bine acolo unde altii nu au putut si ne-am comparat întotdeauna cu cei mai buni;
  • profesionisti cu clientii, profesionisti cu profesionistii

      Cine sunt clientii nostri?

      Marea majoritate sunt societati sau firme cu care lucram de mai mult de 8 ani (cea mai veche este Inspectoratul Judetean pentru Calitatea Constructiilor – 1992), din domeniul bancar, al asigurarilor, companii de shipping, prestatori de servicii în alimentatia publica, hoteluri, mici producatori, etc.

      Bunastarea clientilor este si bunastarea noastra, multumirea clientilor e si multumirea noastra. Fie ca sunt persoane fizice sau juridice, institutii, fotografi profesionisti ori amatori, ne tratam CLIENTII la fel fiindca ei sunt cel mai important capital al nostru. De aceea ei sunt pe primul plan.